Tjen på sommerhusudlejning i udlandet

 

housesea01Tidligere kunne det være en god investering af købe sommerhus i Danmark med henblik på udlejning, men i takt med at priserne på sommerhuse er steget, er der ikke længere god økonomi i at købe for at leje ud. I stedet kan fidusen nu overføres på ferieboliger i udlandet, som ligger i populære turistområder.

Udlejning kan hjælpe til at få økonomien i drømmeboligen i udlandet til at hænge sammen. Hvis ejendommen stiger i værdi, kan ferieboligen blive til en god investering. 

Nogle områder har så lang en sæson og så mange turister, at boligen kan lejes ud det meste af året. Det gælder for eksempel i Florida. 

»Det er de færreste steder, man kan købe en feriebolig og tjene penge på udlejningen. For at feriebolig i udlandet skal være en god investering, kræver det, at ejendommens værdi stiger,« påpeger adm. direktør Erling Holmbjerg, Vacasol.

Kilde: jp.dk | >> Læs mere

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Hvis du selv vil leje eller udleje sommerhuse, så kig her:
>> Udlejning og leje af ferieboliger i udlandet
>> Udlejning og leje af ferielejligheder i DK
>> Udlejning og leje af sommerhuse i DK 

En kommentar to “Tjen på sommerhusudlejning i udlandet”

  1. privat sommerhusudlejning Says:

    Ja, finanskrisen har bestemt også ramt ejendomsmarkedet herhjemme for sommerhuse såvel som alm villaer. Jeg hørte dog den anden dag i medierne, at sommerhusudlejningen i år sætter rekord, da mange vælger at blive i danmark fremfor at tage på udlandsferie. Men det kunne godt være man skulle overveje at investere i udlands sommerhuse. Under alle omstændigheder, så vender markedet på et tidspunkt, så indenfor det næste års tid, kan det godt blive en god investering på sigt

Skriv en kommentar